​John Lewis, Cheltenham

February 1, 2017

This £30m project involved the conversion of the Beechwood Place shopping centre in Cheltenham into a new flagship John Lewis department store.

 

 

 

 

Lansdowne were employed in two roles by the steel frame contractor. First job was to survey the (once stripped back) existing frame. This gave the designers accurate plans of the frame from which to design a number of new additions: atrium, atrium roof, roof plant decks, new store frontage and dozens of internal trimmers for staircases, lift shafts and additional m&e units.

 

Once these new components were designed our surveyor/engineer returned to site to then set-out each new section of steel.

 

 

above is a survey of the existing frame to the front of the building where the new facade is now attached

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

No. 1 Lewins Mead, Bristol

August 15, 2016

1/3
Please reload

Recent Posts

October 11, 2019

November 24, 2017

September 8, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2015 by Lansdowne Surveys. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • LinkedIn Basic Black